div .logo { float: right; position: relative; right: 0; } .main_menu { left: 0; }

Hvad koster en tilbygning? 

TEMA: Tilbygning

Økonomien vægter højt i de fleste byggerier og får afgørende betydning for, hvordan en tilbygning i sidste ende kommer til at se ud, og hvor meget værdi den tilfører i din dagligdag – samt ved videresalg af din bolig. Det er vigtigt at holde økonomien i kort snor igennem hele processen, så omkostningerne ikke løber løbsk i forhold til jeres byggebudget. Læs mere

Tilbygningsguide

TEMA: Tilbygning

En tilbygning kræver oftest en stor investering i din bolig. Processen kan virke uigennemskuelig da mange aspekter, som f.eks. økonomi, æstetik, lovgivning mm. skal overvejes grundigt og tages stilling til, før projektet kan gå op i en højere enhed. Følg vores tilbygnings guide her. Læs mere 

Kræver det byggetilladelse? 

TEMA: Tilbygning

 Selvom dit projekt får byggetilladelse er det ikke ensbetydende med at det overholder øvrige lovgivning og krav. Det er altid dit ansvar som husejer at sørge for at lovgivningen samt gældende bestemmelser er overholdt. Læs mere

Inspiration til din tilbygning

TEMA: Tilbygning

Der er meget, du skal overveje før du bygger til: Placering, størrelse, materialer osv., og det er derfor vigtigt at du skaber dig et overblik over  hvor, hvad og hvordan, før du går i gang. Begynd med at overveje lige netop dine behov, som situationen ser ud nu, og om behovene er de samme om 5 eller 10 år. Måske kan de børneværelser, du bygger til nu, bruges som stue eller gæsteafdeling, når børnene er flyttet hjemmefra. Læs mere

Skal vi mødes?

Book en kop kaffe med arkitekten

Drømmer du om et hjem med arkitekttegnede løsninger?

Har du brug for en snak om dit projekt, ideer og professionel sparring – uden at det koster dig en formue, og uden at du skal have arkitekten med fra start til slut?

Så er Kaffepakken det helt rigtige for dig.

NEW YORKER PARTIER

Denne måned snakker vi om rumopdeling hos Method and Madness Architects – Det gav anledning til at søge inspiration hos eksperter på området. Valget faldt på firmaet Bang & Vejborg, som laver New Yorker døre, -vægge og generelt glaspartier i alle afskygninger, på specialmål.

read more

Når du bygger en garage eller carport

Method and Madness Architects modtager mange henvendelser fra kunder, som ønsker at opføre garager, carporte eller udhuse, mange er af den overbevisning at: ”lav lige en skitse, så går vi i gang med det samme”, men der stilles faktisk – i bygningsreglementet – krav til opførelse af mindre bygninger såsom udhuse. Læs nedenstående og bliv klogere!

read more

Byg nyt hus 


Lige meget om du bygger stråtækt på landet i gammel stil eller moderne luksusvilla på Strandvejen, er der utroligt mange forskellige aspekter at tage hensyn til, når man skal bygge drømmeboligen.

read more

Guide til nybyg

Glem i første omgang, at tegningen skal være målfast. Find først ud af, hvilke rum du vil have. Hvordan skal de ligge i forhold til hinanden, og skal de placeres i stueetagen eller på 1. salen?

read more

Byg hus i træ

Vil du bygge i træ, er der næsten uendeligt mange muligheder, for at lave facaden lige efter din smag. En facade i træ kategoriseres som en let facade, da træ ikke vejer så meget, og er derfor heller ikke besværligt at sætte op.

read more